Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A klub tevékenységei

2009.01.13

Gondolom, ha már ide látogattatok, akkor érdekel titeket, mivel is foglalkozik ez a klub. Hát erre nehéz őszintén válaszolni. Van egy olyasmi sablon, miszerint Japánnal foglalkozunk sokat, mindennel, ami anime vagy manga. Nos így egyik állítás sem igaz.

Foglalkozunk mindennel, amit felsoroltam, de nem magas fokon. Azaz: A japán nyelvet mindenki gyakorolja egy kicsit, de sajnos a tudás, amit összekapartunk eddig, nagyon kevés. Főzés terén már alaposan le vagyunk maradva, ugyanis volt egy balul sikerült kotyvasztási kísérlet. Ha lehet inkább nem részletezném. Anime terén mindenki mást és mást kedvel. Elég sokan a yaoit támogatják, a yurit, hát azt hiszem talán ketten. De így érdekes a banda. Manga téren ugyanez.

Na de tovább. Láthattatok egy - két érdekes menüpontot, talán bele is néztetek. Vegyük először az AnimeDays rovatot. Nos, először is tudni kell, hogy mindent füzetekbe írunk. A Death Note is egy fekete füzet volt, amibe eleinte tényleg neveket akartunk írni, a szabálynak megfelelően. Azonban legmélyebb sajnálatunkra nem működött. (meglepő, mi?) Na jó, semmi gond, mire használjuk? Ötlet rengeteg, de a legjobb: mangák, animék ismertetői. Vagy esetleg belőlük készített fantáziálások. Remekül működött, mindenki tudott bele írni, amit szeretett volna. Azért néha írunk még hátra neveket, talán egyszer működni fog:) ( A Death Note menüpontot időközben a frissítés keretében leszedtük. Gomennasai.)

Na de haladjunk. Vannak pl. az Istenségeink. Az egész ott kezdődött, hogy Kannan-chant megtették a yaoik istennőjévé. (ne kérdezzétek,, miért:) Na aztán az elnökasszony is beszállt, s mivel 'kissé' balszerencsés, na meg persze szadista, ő a főgonosz lett. Lassan mindenki talált magának istent. (már akihez eljutott ez a füzet) Ehhez kapcsolódik a történetek menüpont, ahol is az istennők, istenek saját életútjukról írnak.

Nos, azt hiszem ennyi, de ha kérdésed van, vagy hozzászólsz az oldalon, vagy a pafu@citromail.hu e-mailra írsz. Minden jót!

 

Yatsume

 

A P.A.F.U. legyen veled!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.