Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chidori ballagása és egy kis kiruccanás

2011.05.01

Április 30.-án Chidori ballagása köszöntött be.

Csepegett az eső, így egyikünk se tekintett nagy örömmel a 20 perces séta elé, ami ránk várt. Sora le is mondta a részvételt, így Yurima kis csellel rábeszélte a ballagás utánra egy pizzára. Naohitót felcsörgetve, megkönnyebbülhettünk. Levisz minket kocsival. Yuki a szüleivel ment, az öccse is ballagott. Yatsu már kora reggeltől ott volt, Shu másik ballagásra volt hivatalos, így a csapat nem nagyon képviseltette magát.

9 óra után sikerült időben beesni a kint tartott ballagásra, és csupán ezért ment az ima, nehogy essen az eső. Újfent csak Yuimánál volt esernyő:D Chidorinak átadva a virágot, végigálltuk a búcsúztatást, az ég felé eresztett lufik nagyon tetszetősek voltak. Naohito ki lett jelölve személyi fotósunknak, így csak annyi dolga volt, hogy fotózza, akire rámutatunk. Mire vége lett a ballagásnak, Yatsu eltűnt a tömegben, mire Yuki is követte, Naohito úgyszintén. Sajnos, a szülinapi ajándék átadása Chidorinak így kettőnkre maradt Yurimával.

Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk az ünnepeltnek mindegyikünk nevében:)

Szerencsére a portánál siekrült összeszedni a társaságot, de ez pár perces beszélgetést jelentett. Yatsu nem maradhatott, Balázs és Ádám sem, így úgy nézett ki, hogy ötre csökken a csapat. Sorát felszedtük a központban, és utána jött a kérdés: hová megyünk pizzázni? Első terv szerint: Azúr. Ballagást tartottak ott. Második variáció: Balogh vendéglő. Ebéd miatt lefoglalva. Harmadik ötlet: Fehér Ló. Dettó ugyanaz, mint az első két esetben. Utolsó esély: Vadász étterem. Az is kilőve hasonló okok miatt. Ott álltunk, kínunkban már röhögve, hogy most mi legyen? Naohito ötlete: Poseidon Gyékényesen.

Szóval igen. Képesek voltunk lemenni Gyékényesre. Mire odaértünk, kisütött a nap, ragyogó jó idő lett, és szép volt a kilátás is. A pizza jó lehetett, hiszen négyen (Sora, Yuki, Yurima és Naohito) elpusztítottak kettőt is. Az innivalóval egyedül Yurimának gyűlt meg a baja: a rendelt almalé eléggé köptető ízű volt. Javára írandó, legyűrte^.^ Nagy nevetgélés közepette Kotró parti séta következett, aztán indulás haza. Ai dolgozni indult, a többiek pedig bevették Naohito lakrészét, és képnézegetések, mesék, beszélgetések következtek. Mire fél kilenc tájban Ai melóból odaért, épp Anastázia ment. Utána klipek következtek, majd lassan következett a búcsúzkodás.

Ahogy Sora mondta: Tök jó volt a nap:DD

 

Ai

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.