Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cosplay és szülinapi buli

2011.04.03

Cosplay és meglepetés szülinapi buli

 

2011. március 25.-ét nagy szervezések és még nagyobb titkolózások előzték meg. Ebben a hónapban ugyanis ketten is ünnepelték a születésnapjukat: Shu és Gaav, plusz Ayame is, aki sajnos, nem tudott jelen lenni. Februárban is maradt el születésnaposunk, és illő lett volna ezeket megünnepelni. Ekkor jött az ötlet, hogy szervezzünk egy meglepetés szülinapi bulit. Az ötlet jó volt, csak épp a megszervezés ment nehezebben, hiszen össze kellett szedni a társaságot. Sajnos, így is sokan jelezték, hogy nem tudnak jönni, de szerencsére a hangulat mindenért kárpótolta a jelenlevőket.

Shu eközben mit sem sejtve kitalálta, hogy mi lenne, ha cosplay partit tartanánk. Természetesen mindenki rábólintott, hogy de jó ötlet. A háttérben pedig e-mailek röpködtek, telefonhívások zajlottak, titkos megbeszélések folytak, hogy kinek mit, hogyan, mennyiért, stb. A végére sikerült leeszélni, hogy Naohitónál leszünk, Ai anyukája készíti a Dobos tortát, Ai hoz csokival leöntött gyümölcsöt, Yuki kuglófot süt, Yatsuék hozzák az innivalót. Az ajándékokkal gondban voltunk, végül Yatsu javaslata lett a nyerő: Shu fotókkal és egyéb szövegekkel teletűzdelt falitáblát kapott ajándékba. Gaav pedig bővíthette a gyűjteményét, autó modelljének megkapta a párját.

A 25.-e mindenki számára zűrös nap volt. Naohito reggel elment a tortáért és az ajándékokért Ai-hoz, aki rohant dolgozni. A délelőtt folyamán jó pár e-mail és telefonhívás lezajlott, mire délután megérkeztek a lányok és a pár fiú. Azonnal birtokba lett véve Naohito háza^.^, szendvicsek készültek, és ment az izgulás is, mert Shu nem érezte jól magát. Szép lett volna, ha pont az ünnepelt nem érkezik meg XD. Megérkeztével azonban felgyorsultak az események. Ádám Joker lett öltöny és némi olajfesték segítségével, Yatsu gésa, Yurima cowboy, Naohito zsoldos, Yuki tengerész leányzó:D, Chidori Alice Csodaországból:) Shu pedig katona. Gaav elfoglalta helyét a fotelban, Balázs jól szórakozott nézelődés közben Chronos-szal. Késő délutánra Yurima hazarohant a fejpántjáért, közben felszedte a könyvtárban Ai-t, és együtt robbantak be a bulira. Onnantól már csak egy gond volt: mikor legyenek átadva az ajándékok. El lehet képzelni az izgatott mutogatást az ünnepeltek háta mögött:D

Hosszas sugdolózás után végre megszólalt a Happy Birthday első dallama... Nem kell részletekbe menően leírni, hogy bár Shu szokás szerint megfogadta, hogy nem sír, Chidori meglepetés éneke közben azért kicsurrantak a meghatottság könnyei:P Gaav is örült a saját ajándékának, és a csoportképek elkészülte után már csak egy dolgunk volt: minden kaját elpusztítani és jól érezni magunkat...

A hangulat pedig garantált volt...  XDXD

 

Igazgatóság

 

Utólag köszönjük mindenkinek a fáradozást, a helyet, és legfőképp a mosolyt, amit megosztottak velünk:D

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:DDD

(Amano Ai, 2011.04.04 14:05)

Tényleg jó volt, és most, hogy kijött a jó idő, talán többször sikerül ilyen bulikat szervezni, esetleg úgy, hogy előtte nincs rohangálás egy szülinapi ajándék miatt, hanem csak úgy... szimplán szervezhetnénk egyet minden egyéb ok nélkül:)

LoL

(Yatsu, 2011.04.04 13:55)

Fantasztikus volt:D:D:D Legközelebb mást is kitetoválhatok?:D:D:D
Nagy ölelés az ajándékok kivitelezéséért Ainak és Artynak, meg mindenkinek! :D