Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kis nasi november környékén

2010.12.01

Már bizony jócskán benne járunk a hidegben, leesett az első hó is. A nyári nyaralásról hazatérve mindenkinek elég nehéz volt visszazökkennie a kényszerű tanulásba, a suli cseppet sem kedvelt környezetébe. Ezt persze azt is jelenti, hogy elég nehéz volt rendszeres gyűléseket tartani...

 

Yurima továbbra is fenntartja a szobáját, de közben Shu szerelmes lett Yatsuval együtt, így aztán ők még nehezebben elérhetőek. Utóbbi mostanában hozza B-t is, aki túlélte velünk első találkozását, bár szerintem nem mi vagyunk a szíve csücske:D

 

Novemberre lassan visszaállt a régi rend és minden pénteken tali Yurimánál. Ekkoriban esett, hogy egy itt meg nem nevezett élelmiszerlánc Ázsia napokat tartott, és mindenféle nyamiságot hirdetett akciós áron. Én persze felettébb kíváncsi lettem, de lusta voltam legyalogolni odáig, így rácsörögtem Leánkra, hogy mivel amúgy is arra lakik, és jön fel, akkor hozzon már belőle. 

 

Lea kicsit késve meg is érkezett, én, Yurima, Yatsu és B. már nagyon vártuk. Yurima addig Harry Potter-rel szórakoztatott minket. Lea pedig hozta a rákchipset és a japán snack elnevezésű nasit. Azonnal körbeálltuk, és bontogattuk őket, mert valljuk be, ilyet még egyikünk sem evett. A rákchips kóstolásánál Yatsu volt a merész, a snacknél én. Mindketten túléltük, a chips rekordgyorsasággal elfogyott, sőt, az utolsó falatoknál már szinte vérre menő harc bontakozott ki a lányok között. A snackről megállapítottuk, hogy tudjuk hanyagolni, így az szinte érintetlenül hevert az asztalon, egyedül én rágcsáltam.

 

A tali végén még úgy emlékszem, ott is ragadt, egyikünk sem kérdezte, mi lett vele. Úgy hiszem, talán Gaavr-unknak ízlett...

Tanulság: legközelebb gondoljam meg, mit akarok:D

A tali eredménye: elvileg honlapot fejleszteni gyűltünk össze, de a vezérlő valamiért éppen nem szeretett minket, így nem volt sok fejlesztés aznap.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kaja

(Amano Ai, 2011.01.30 18:22)

Nos, nekem nem volt velük bajom, de az tény, hogy elsőre furcsa lehet annak, aki nincs hozzászokva. A chips az jobban ízlett, a snacknek volt egy különleges háttéríze, ha fogalmazhatok így. Nem volt rossz, csak eltért az ízlésünktől.

hihiXD

(Lea-sama, 2011.01.20 21:55)

Nem baj szívecskéim, úgyis útba eset a bolt és így nem kellett nektek lecaplatni értük. A rák chips tényleg jó volt csak néha találtunk keményebb részeket is. ^.^" Az két okból lehetett szentem:
1. túl sütötték és megkeményedett, vagy
2. még maradtak rák páncél darabok a chipsben ^.^"
Ezt leginkább Yatsu tudná elmesélni, ö ropizott... meg én is 2-szer.

Gabi-chan

(als.: Kadiri, 2011.01.16 21:19)

Milyen volt a rákos chips meg a többi japán rágcsa?
Én egyszer megkóstoltam a wasabis mogyorót, mert a TEaházban 1 srác megkínált vele, de pokoli erős volt, úgyhogy inkább Soul-nak adtam.

Chips....

(Amano Ai, 2010.12.03 10:27)

Hát, igen, bocsi, Lea, de hát elég lusti voltam leballagni:P A chips tényleg jó volt, Yatsu, hiszen te etted belőle a legtöbbet:P

Nyammi...

(Yatsu, 2010.12.02 21:08)

A rákchips isteni volt.... bocsi, Lea, h téged ugratunk ^^" Alig várom a holnapot, igyekszünk időben ott lenni:)

hihiXD

(Lea-sama, 2010.12.02 09:08)

Hát igen... ha jól tom akk még a koliban voltam Keszthelyen mikor meg csörgettél!!!!!!! De a chips tényleg finom volt. :)