Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Húsvéti találka

2011.05.01

 

Április 22.-én délután Húsvét apropóján Yurimánál gyűlést szerveztünk. Volt csokinyuszi, meg minden, aki nem jött, az pórul járt:D Beszélgettünk, Mondót nézegettünk, élet-halálharc folyt Yatsu és Yurima között, Naohito érkeztével pedig megérkezett az újabb csokiszállítmány is. Utóbbinak Yatsu örült a legjobban, aki addigra felfalt mindent (na jó, csak majdnem mindent), ami a keze ügyébe került. A szórakozás tehát garantált volt:)

Estére Ai dolgozni indult, a csoport szétoszlott, csak Yurima, Yuki és Naohito tartott ki, akik sétálni mentek... Kitaláljátok hová? Beszélgetés közben szóba került a zsidó temető, így eldöntötték, hogy látogatást tesznek ott. Semmi illetlenre és rosszra nem kell gondolni, csupán a tisztelet vitte őket. Amikor azonban hazakerültek.... itt-ott karcolások, por, kosz borította őket. El lehet képzelni a látványukat. Szerencsére összefutottak Shinaa-val, így neki átadták a nekik szánt nyuszikat:)

Hosszas beszélgetés következett, aztán a csapat szétszéledt, és szerencsére, minden lány megúszta locsolás nélkül az ünneplést:DD

 

Ai

 

Megjegyzés: Aki még nem vette át a nyusziját, az keressen meg^.^

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.