Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Séta a szalagavató estéjén

2011.02.24

Éjjeli séta

 

Szalagavató estéjére sétát terveztünk. Yatsume pasizott, így lemondta, de ettől függetlenül úgy nézett ki, hogy olyan öten leszünk.

Nagyon jó idő volt, mindenkiben buzogott az energia, így az ünnepség után a lányok felballagtak a könyvtárba, hogy ott talizzunk. Naohito hazament átöltözni, így megbeszéltük, hogy én is hazamegyek, és majd hozzám jönnek. Fél hétkor aztán csokival és hatalmas lelkesedéssel felszerelkezve nekivágtunk az éjszakának.

Első utunk persze a boltba vezetett, ahonnét kólával és Yurima nagy örömére chips-szel felszerelkezve távoztunk. Visszafelé mindjárt összefutottunk egy ismerős alakkal. Chronos barátunk sétált el mellettünk baráti társaságával.

Hosszas töprengés után úgy döntöttünk, hogy a szabadtéri színpadnál telepszünk le, de Shu-ba belebújt a kisördög, és kerülőúton indult neki. Tudni kell, hogy sötét volt, arra nincsenek lámpák, így Yurima kis híján szívrohamot kapott az apróbb neszek hallatán is. Ráadásul csatlakozott hozzánk egy kutya is, aki teljesen belezúgott Shu-ba, ezért ott keringett körülötte. Yurima pedig fél a kutyáktól… de a végére egész jól összebarátkoztak.

Belebotlottunk Chronos és barátai-ba, aztán végre elfoglalhattuk helyünket a színpadnál. Shu szokás szerint hiperaktív volt, így a jó hangulat garantált volt. Aztán Yurima telefont kapott anyukájától, hogy azért nem ártana hazaballagni, így bekvártélyoztuk magunkat hozzájuk. A program: őszinte-bátorozás. Volt, aki nem örült, volt, aki teljes beleéléssel vetette bele magát, de azért mindenki jól szórakozott.

Shu távozása után, szokás szerint, egy kicsit lemerült a társaság, ám azért jó tizenegyig bírtuk. Yurima szerintem – mint már annyiszor – örült, amikor kidobtuk magunkat:)

 

Ai

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.