Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szó szerinti 7xgörbe kanyar

A szó szerinti 7xgörbe kanyar

 

Hát, szó mi szó, autózni fenséges… de nem akkor, amikor egy őrült pasi van a volánnál, aki éppen az egyik kicsit sem őrültebb utassal vitatkozik az élet értelméről. Ezek nem kisebb vagy nagyobb személyek voltak, mint Nao és Rany. Bár a homályba veszett, min is veszett pontosan össze a két delikvens, annyira azért még emlékszem, hogy mindkettő mély morgó hangot adtak ki magukból egy hosszabb, szenvedélyes monológ után. Sora lelkes hallgatónak bizonyult, mert hegyezte a fülét és nem szólt semmit, gondolom, jót röhögött magában. Yuki – aki olyan, mint Yatsu, vitatkozni és érvelni nagyon szeret – becsatlakozott a vitába. Így nem csak a vezetőülésről és a vezető mögül, hanem az anyósülésről is ment a vita… Tiszta jó, hogy nem én ültem középen, és nem szállt a vitába Sora is… azt már nem bírtam volna ki… mindenhonnan vita vegyen körbe… Fúj!

Természetesen nem a vitán van a hangsúly a Hétköznapi baromságok újabb fejezetében, mert az túlságosan is mindennapos a P.A.F.U.– ban. Azon kívül, hogy egyszer elhagytuk Somogy megyét és integettünk Zalának, aztán pár perc múlva búcsút is intettünk neki, hogy köszöntsük a „Somogy megye” nevű táblácskát, nem történt semmi… addig. Nem tudom, gyerekek, ti hogy vagytok a kanyarokkal, de amin mi végigmentünk, az szörnyű volt. Már tudom, mit érez a kukorica a pattogatógépben. Van egy kanyar, amit Hétszergörbének hívnak… és nem is véletlenül. Hét, szinte derékszögű kanyar szeli át X és Y-ot. Míg Nao és Yuki elől elvoltak, mint nyúl a tepsiben, addig Rany és én oda- visszapattogtunk, hol az ajtónak, hol Sorának, aki csak vigyorgott. A vállaim fájtak, a gyomrom kavargott, és alig vártam, hogy stabil talajon legyek, lehetőleg minél messzebb Naotól, aki szántszándékkal úgy vette be a kanyarokat, hogy véletlenül se legyen nekünk jó… rendes fickó, mi?

Az isteneknek hála, épen hazaértünk. Mikor Ranyval búcsút intettünk Naoéknak, boldogok voltunk, hogy végre hazaértünk. Igen ám, de akkor jöttünk rá, hogy nagyon késő van és abban a pillanatban bárhol lettünk volna, csak anyukám előtt nem, akinek azt mondtuk, nem leszünk sokáig. De komolyan, bárhol lettünk volna, még a hétszer görbe kanyaroknál is…

 

Jó tanács: Ha sok kanyart látsz, kapaszkodj!!!:)

 

Ui.: Nem kaptunk letolást, de anyukám nagyon gonoszan nézett ránk.

 

 Yurima

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.