Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ai és Yurima egy napja II.

2009.08.31

A délelőtti vásárlás után Ai és Yurima szünetet tartott. Egyikük gyors nagytakarítást végzett, másikuk elrendezte a polcon könyveit.

Három órakor Yurima berobogott Aihoz, és nekiállták megtervezni a póló mintáját. Ekkor már sejtették, hogy egyszerűbb lett volna megrendelni a dvd-t, amit kinéztek a Mangafanon. Már késő bánat volt, mert megszavazták a pólót, és mivel senki nem ért rá, kettejükre várt a megvalósítás.

Yurima chibit tervezett a póló elejére, Ai a szöveget próbálta megszerkeszteni. Nem volt könnyű. Yusuke, Ai bárányhimlős kisöccse ugyanis Yurima körül lebzselt. Elhatározta, hogy megfertőzi, mert Yurima eddig sikeresen elkerülte e betegséget. Ai-t pedig anyukája nyaggatta, hogy miért így csinálják, ha úgy is lehet.

Ai megunta a dolgot, és mindenkit kiparancsolt a szobából. A macskákat elfelejtette, és ebből persze később számtalan probléma adódott. A póló is nagynak tűnt, de már nem volt mit tenni. Be kellett érniük vele.

Ai indigóval átmásolta a szöveget a hátoldalra, és munkához látott. Fájt a háta, és az indigóval is meggyűlt a baja. Hol fordítva tette fel, hol pedig a toll nem fogott, amivel dolgozott. Úgy tűnt, hosszú délutánnak néznek elébe. Oh, és akkor még a macskákról szót se ejtettünk!

A Pötyi nevezetű Yurimát terrorizálta, aki éppen eléggé ki volt borulva a chibije miatt. Ai-t pedig a Pötyi testvére, Taréj zaklatta. Mindkettő megszokta ugyanis, hogy a gazdi játszik velük és dédelgeti őket, ha ők úgy kívánják. Csakhogy a gazdi nem ért rá. Ekkor Taréj figyelemfelkeltő tevékenységbe kezdett: felült a pólóra, és mosakodni kezdett. Ai lerakta. Taréj visszaugrott. Ai ledobta. Taréj visszamászott. Ai kiborult. Kidobta a szobából mindkettőt. Csak az anyamacskát hagyta odabenn, aki feltűnésmentesen aludt a szőnyegen. Később kiderült, rossz ötlet volt. Yurima ugyanis nem figyelt, megbotlott benne, utána pedig majdnem rálépett. Az anyamacska is repült ki.

Ai hosszas, megfeszített munkával elkészült a szöveggel. Yurima idegeskedett a chibi miatt, és újfent befutott Ai anyukája, és értetlenül bámulta a már félig készre festett művet. Nem értette, hogy a chibinek miért nincsenek körmei, orra, és miért nem piros a szája, és miért visel idióta színű szoknyát térdig érő zoknival. Ai és Yurima magyarázkodni kezdtek, bár ekkora már mindketten kivoltak idegileg. Ai a testszín festék helyett testszagról beszélt, Yurima pedig a festéket szidta.

Végül mégis siker koronázta a kemény munkát: nyolc óra előtt pár perccel elkészültek. A fáradtságtól már csak ahhoz volt erejük, hogy mindenen vihogjanak, mintha ittak volna. Yurima anyukája kételkedett is abban, hogy csak Ai-nál voltak, de volt bizonyíték: a póló.

Ai és Yurima a legvégén egyhangúan megegyeztek: ha legközelebb valaki pólót akar csináltatni, akkor ők nem léteznek, meg sem születtek. Mert még egyszer nem szenvednek, az biztos! De a pólóra azért módfelett büszkék…

 
A P.A.F.U. legyen veled!
 
Ai
 

Tanulság: Minden rosszban van valami jó. A póló a saját, egyedi tervezésük:)

Tanács: Ha ajándékot választasz valakinek, mindig maradj az első változatnál:)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.