Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy osztályfőnöki története

2009.08.31

A P. A. F. U. első találkozóján csak igazgatósági tagok vettek részt. Mai napig biztos vagyok benne, hogy mindannyian attól féltünk, nem leszünk egymásnak szimpatikusak. Szerencsére hamar megkedveltük egymást. Rajzokat kezdtünk cserélgetni, aztán a történeteimet is közreadtam. Kézről- kézre jártak. Az óta már „megrendelésre” is írok, ha szépen kérik:)

A tavalyi évben azonban történt valami, ami miatt óvatosabbá váltam.

 

XY Középiskola: 2008/2009- es tanév 1. félév vége felé

Ide jár a tagok nagy többsége. Vannak, akik osztálytársak is, mint például Izumi - akit ezentúl Nezuminak nevezünk, mert előbbi nevét egy időre hanyagolja - és Suichi. Mázlisták:)

 

Történt, hogy egy nap Nezumi-chan nem bírta kivárni a szünetet, és matekóra közepén előszedte egyik – éppen aktuális – történetemet. Olvasni kezdett. Osztálytársai természetesen kíváncsiak lettek elmélyülésének okaira, hiszen közöttük Nezumi-chan kifejezetten strébernek számít.

Elszedték tőle a füzetet, amit Suichi nem nézhetett tétlenül. Felállt, és visszavette… Mindezt óra közepén, a tanár szeme láttára!

A történtek az osztályfőnök fülébe jutottak… és verekedésnek titulálta a szóváltást. Szegény Suichi pedig gazdagabb lett egy osztályfőnökivel.

 

Én szerencsére csak utólag értesültem a dologról. Bár így is a szívinfarktus kerülgetett… A történetem ugyanis egy YAOI volt! Nezumi-chan szerint egy kemény yaoi:)

Belegondolva, Suichi még elég olcsón megúszta. Mi lett volna, ha a tanár veszi el, és beleolvas?

 

Azóta Nezumi-chan nem olvas matekórán…

 

A P. A. F.U. legyen veled!

 
Ai
 

Tanulság: Soha ne olvass matekórán! Főleg yaoitJ

Tanács: Olvass! Csak előbb keress egy olyan órát, amelyiken a tanár el van foglalva magával, a tanítással és az osztálytársaiddal, és nem ér rá veled foglalkozni. Még akkor se, ha felállsz óra közepén szétverni a társaid fejét:)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Animekuckó

(Animefalva, 2011.03.28 21:39)

Hát igen, nemigazán illik óra alatt olvasni, ami nem épp az adott téma. Legfeljebb szüncsiben.