Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Néha a weboldalszerkesztő vezérlője is fellázadhat...

Néha a weboldalszerkesztő vezérlője is fellázadhat…

 

Most végre nem csak istentudjamikor hónapos múltban történt eseményeket kell virtuális papírra vetnem, hanem szinte a legközelebbi eseményt írhatom a tisztelt publikumnak. Lehet örülni. Az elmúlt történéseket én írom, átvéve Ai elnökasszony munkáját, aki rengeteg munkával a nyakában, még a weboldal szerkesztését is csinálja a Yaoi szekció és a YaoiOrden ismertetői mellett. Megérdemel egy hosszú, érzelmes tapsot. Dicsérjük meg… TE is NAO!!! 

A történet, amit elmesélek nektek, szorosan kapcsolódik a fent említettekhez. Annyi háttérinfót, gondolom, kaphattok, hogy Ai-sannál az áramhasználat a szó minden értelmében ki van mérve, mint a kocsmában a felesek… Csak itt az áramot nem lehet megírni. És hát, mivel Ai korlátozva van, csöves vándorló üzemmódba kapcsolva megy meglátogatni az összes szóba jövő P.A.F.U.  tagot vagy épp rokont. Én mindkettőben szerepelek és mivel alelnök is vagyok, kiveszem (mint mindig) a munkából a részem. A lényegre térve, Ai átjött a laptopjával, a netével és megszálltuk a tesóm szobáját. Ai elhelyezte Beloved-ot (Így hívják a laptopom^.^ - szerk.) a szobában található egyetlenegy növényes, ámde szabad asztalán, nekiláttunk a munkának… Nem is sejtve, hogy az idegeink nemsokára a pattanásig feszülnek majd.

A munka első fázisa tessék-lássék elmentek, bár a net olyan lassú volt, hogy a reumás éticsiga is gyorsabban ment volna, de nem szabad panaszkodni, hiszen mi megrendíthetetlen hegyek voltunk. Szép lassan áthelyeztünk egy-két adatot az oldalon, vagy éppen ünnepélyes mosollyal az arcunkon halálos ítéletet mondtunk pár ritkán nézegetett menüpont felett megnyomva a Delete gombot. Van ez így, és még mindig büszke hegyek voltunk. Még akkor is hegyek voltunk, amikor az exelnökünket ledobtuk a natúr tagok közé (személyes kérésre) és Ai beírta a nevét a helyére, valamint engem alelnökké avanzsált. Ezt a kétperces munkát 15 perc alatt teljesítettük és már nem voltunk hegyek, csak szimpla nagyobbacska dombocska.

Ezek után jött az, hogy jó volna változtatni a külső megjelenésünkön, mert hát mi is változunk, és van olyan oldal, amely a miénkhez hasonló. Ez kicsit fájt. Ahogy néztük a témákat, nem csak az húzott fel minket, hogy némely téma übergagyi volt, ha nem a net bosszantó lassúsága. Ekkor már sziklák voltunk, soványka sziklák. Hamar újabb alakváltozást értünk el, mikor véletlenül – mi sem tudjuk, hogyan – az eredeti témánk megváltozott és ezek után minden lépésnél lefagytunk. Még nem vagyunk őszek, de akkor felfedeztünk egy-két drasztikusan fehéredő tincset az amúgy sötét hajszínünkben. Kavicsok vagyunk, apró, jellegtelen kavicsnak éreztük magunkat. Ezek után a net bosszúja volt, hogy a vezérlő, aki anélkül is Hannibál üzemmódba kapcsolt, hogy mi kértük volna, még jobban szívatott minket. Ekkora elértük a homokszem szintet, és éreztük, hogy a konvektor lassú hőhullámai elviszik nyugatra a molekuláinkat, mikor végre… megtaláltuk a tökéletes témát. A boldogság eufóriája elöntött minket, az életerő visszaköltözött belénk, olyan érzés volt, mint mikor Narutót egy belső hang a hülyeségeire motiválja. Öröm a köbön. Az oldalt visszahoztuk a klinikai halálból, boldogan gratuláltunk magunknak, hogy ez a teljesítmény nem volt semmi. (Bár a javát Ai csinálta… nála volt a gép, én csak asszisztáltam:D) De mikor a nagy mű kész volt, az alkotók pihenni tértek, és elújságolták a Facebook-on Naohitónak, picinyke csalódás ért minket, hiszen Lucifert is meghazudtolóan, leugatta a nagy művet, amit több órányi elkeseredett harc során készítettünk el a gonosz net és az áruló vezérlő ellen. Higgyétek el, eposzi küzdelem volt. Ezúton indítványozom Naohito száműzetését a tömény, grotekszül undorító és nyálas Yaoi történetek közé. Remélem azért, az új stílus mindenkinek tetszik. Boldog megújulást kívánok a klubnak!

 

Jó tanács: Ha már a megingadhatatlan hegyből lesüllyedsz porrá… szerezz be egy porszívót.

 

 

Yurima

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.