Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szemüvegmánia

2009.03.10

Ha belőlünk manga készülne, akkor szegény mangaka kicsit ki lenne akadva tőlünk, mivel lassan az összes lány szemüveges lesz a klubban. Az állandó pápaszemesek eddig Yurima, Ai és Nezumi voltak, s mint kiderült Shina-nak is van szemüvege. Mostanában pedig már Shuichi nak és Yukinak is szüksége lesz szemüvegre. Képzeljétek el, hogy olvastok egy mangát, s minden képnél villan egy  szemüveg. Szerintem kicsit unalmas, de azért az összetartó erő is megvan :D

Hogy a jóból ne maradjon ki, időközben Sora is beszerzett egy szemüveget, rossz látása sajnos megkövetelte. Jól áll neki, de természetesen utálja... Még jó, hogy a klubban nincs egyedül:)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gabinak

(Amano Ai, 2011.09.29 16:52)

Vigyázz magadra, a szem tényleg nagyon fontos, még jó, hogy időben elmentetek orvoshoz! Gyógyulj!

Gabi-senpai

(Animekuckó, 2011.09.28 13:43)

Sajna mostanában felfedeztem, hogy a jobbszemem vacakol. Kiderült, hogy kezdődő kötőhártyagyulladásom van. Aminek nagyon nem örülök.
Pont most. De szerencsére sikerült megírnom a tegnapi dolgozatokat és a közlekedésben is helytállok. Napszemcsit hordok reggeltől estig, mert most még a lámpa és persze ebben az esetben a monitor fényétől és a TV fényétől is óvnom kell a szemecskémet, mert nekem arra még szükségem van. Már 1 hete érzékeltem a jelenséget, és addig panaszkodtam vele, mígnem anyucival elmentünk a körzetihöz és ő állapította meg. Nem örülök neki, de ez van. Azért sokat imádkozunk, hogy minél előbb meggyógyuljon a szemecském. Kicsit meg is vaok fázva, de amúgy jól vagyok. Ja és tegnap éjjel 11-re értem haza holt fáradtan és betegen és még volt energiám oan magamfajta krumplilevest főznni, ami ienkor jóttesz. Oan, mintha husikalevest csinálnánk, csak tészta meg zöldség helyett krumplit teszöl bele. Ja és persze a végén foghagymát. :D Amúgy a fokhagyma jó a vérnyomásra is, csakhogy tudjatok róla! XD A doki felírt nekem szemcseppet. mondanom sem kell, hogy rohadt rossz. Ja rajzoltam egy kis 1 oldalas mangát, ami 3 órámba tellett. AMint felcsinálom a gépemre, majd fent lesz a honlapomon is, remélem. :D Lehet, hogy nektek is elküldöm.

TT.TT

(Lea-sama, 2010.12.14 15:02)

Én sem hordanám ha nem lenne muszáj, de ez van ezt kell szeretni... TT.TT Viszont Yatsu szerint olyan vagyok mint egy tanárnő... Na ezt nem mondtam volna de mind1. Azért szeretlek Yatsu. (L)

Szemüveg

(Amano Ai, 2010.12.01 21:03)

Sajnos, valóban egyre többen lesznek a szemüvegesek. És még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a szemüveg menő... Bár én nem hordanám, ha nem lenne rá szükségem...

szemcsik

(Matsu-chan, 2009.06.11 13:23)

Nekem is van XD.Ja és az osztályba nálunk is egyre többen lesznek...

....

(Yurima, 2009.06.03 17:18)

A pápa szemes kifejezést csak használd magadra kis szivem... de sok sikert kivánok neked és a pocoknak a vizsgákhoz!

De a szemüveg menő....

(Amano Ai, 2009.04.11 09:38)

Nem értem, mi bajod, a szemüveg menő! Nálunk a fősulin nem egy lány csináltat magának sima üvegből, mert most ez a divat:)
Kellemes Húsvétot!
Sayonara.