Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Yuki esete az Árnybíró 10zel

2009.08.31

Jószívű egyén lévén mindent megosztok társaimmal, ha animéről, mangáról van szó. Nem tettem kivételt akkor se, amikor Yuki az Árnybíró köteteket kérte kölcsönbe pár napra. Mivel úgy ismertem meg, hogy becsületes, és vigyáz a dolgaira, nyugodt lélekkel a kezébe nyomtam a 10 kötetet. Csak azt kötöttem ki, hogy az 5. kötetre (nagy kedvencemre) úgy vigyázzon, mint a szeme fényére. A többit – tettem hozzá viccelődve – szétvagdoshatja, összetépheti. Mondom, viccelődve!

 

Egy héttel később berobogtam a gyűlés helyszínére Yurimához. Szinte mindenki jelen volt, így elég nagy volt a tumultus. Sajna, kicsi szobája van, szerencse, hogy kijött a jó idő, és sok jó ember kis helyen is elférJ Yukival nem is igen tudtam beszélni, de az feltűnt, hogy valami nincs rendben. Csendes volt, és meghúzódott az ágyon. Ekkor Suichi, akinek kezében ott volt a digitális fényképezőgép… elégedett vigyorral megkérdezte:

-         Ai-sama, nem vagy kíváncsi az Árnybírókra?

Az a mosoly… Naná, hogy gyanakodni kezdtem, és felsikoltottam:

-         Hol vannak? Mi történt velük? Hol az 5. kötet? Yuki!!!

Yuki térdre borult előttem, és szóhoz sem tudott jutni a rémülettől. Ekkor ijedtem meg igazán… Mi van, ha az 5. kötettel művelt valamit? Fejemben már ezernyi kínzás fordult meg, amikor Suichi a kezembe nyomta a 10. kötetet.

 

Hm, nem is tudom, hogy fogalmazzak… Egy kicsit vihar, jobban mondva vízverten festett. Szó szerint… Hosszas forgatás és pár percnyi néma sikoly után feltettem a nagy kérdést:

-         Mit csináltál vele?

Yuki szipogva bevallotta, hogy bizony ráborított egy pohár vizet. Miközben mi szenvedtünk – én a könyv felett sajnálkozva, ő a bűntudattól gyötrődve - a többiek jól szórakoztak. A mi kárunkra! Ekkor fedeztem fel ugyanis, hogy Suichi felvette az egész jelenetet.

Hosszú percek kellettek, míg megnyugodtak a kedélyek, de Yuki néha még mindig nagy bociszemekkel néz rám, ha szóba kerül az Árnybíró 10. kötete. Szerencsére Suichit is rávettem, hogy letörölje a felvételt, bár azt nem tudtam megakadályozni, hogy előtte kivihogják magukat az előtérben.

Még jó, hogy nem szeretek haragot tartaniJ Bele se gondolok, mi lett volna, ha kedvenc kötetemmel történik mindez… Yuki, tudd, nem haragszom!

 
A P. A. F. U. legyen veled!
 
Ai
 

Ui.: A tagok között az eset óta elterjedtek a következő mondatok:

Mielőtt kölcsönadnak valamit:

-         Vigyázz rá, mint a szemed fényére!

Amikor kölcsönkapnak valamit:

-         Nem vagyok Yuki!

Tanulság: Inkább ne kérj kölcsön semmit! Ha mégis, tartsd távol magadat a vízcsaptól!

Tanács: Soha ne mondd senkinek, hogy csak ezt muszáj visszahoznod! Tutira a szavadon fog:)

Megjegyzés: Utóbb kiderült, hogy Suichi mégsem törölte le a kompromittáló videót…

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

10. kötet

(Amano Ai, 2010.12.01 20:57)

:D Semmi baj, túltettem magam rajta. Szerencséd, hogy az 5. kötetet megóvtad. Azért én öltelek volna meg. A videótól meg tényleg jó lenne megszabadulni. Nem szeretem, ha gyilkos arckifejezéssel ábrázolnak...

T.T

(Yuki-kun, 2009.09.10 10:18)

Ciki, életem egyik legeslegcikibb napja volt. Még mindig furdal a lelki ismeret, hogy ezt tettem Ai egy becses mangájával. Shu-chan-t meg még megölöm valamikor, csak érjek haza és találkozzak vele. Igaz már rég volt de akkor is MEGÖLÖM!!!